Pattogatni való kukorica

Ft 8,00

Mozis estek kiváló társa!

Compare
Kategória:

Leírás

Egy nagy lábasban, közepes lángon felmelegítünk 2 evőkanál vajat vagy olajat, amihez hozzáadunk fél csésze kukoricaszemet, majd összekeverjük, hogy a szemeket mindenhol érje a vaj vagy olaj. A fedőt hagyjuk, rajta, pár perc után halljuk, ahogy a nagyobb szemek elkezdenek kipattogni. Néha vegyük le a tűzről és rázzuk össze. Ha már nem vagy alig hallunk pattogó hangot, akkor érdemes levenni a tűzről és egy tálba önteni, hogy melegen egy filmhez tökéletes társ lehessen!

Tápárték: 100 g termékben:

Energia (kJ/kcal) :1.647/393 (g)
Zsír : 5,7 (g)
Telített zsírsavak :1,5 (g)
Szénhidrát : 65 (g)
Cukor: 0,9 (g)
Élelmi rost :10 (g)
Fehérje : 13 (g)
Só: 0,1 (g)
Tárolás: Fénytől védett, száraz, hűvös helyen.
X