Gluténmentes zabpehely

Ft

-
+
Kategória:

Leírás

A zabért oda vagyunk, olyan beszállítót kellett keresnünk, ahonnan biztonsággal tudunk gluténmenteset biztosítani számotokra.

A gyártó oldaláról:

“A gluténmentesség nem korlátokat jelent! A gluténmentes életforma tudatosság, mely lendületet, fittséget, kiegyensúlyozottságot jelent, alátámasztva azt a Hippokratészi gondolatot, mely szerint táplálékod az orvosságod! Cégünk – első magyar termelő és feldolgozó üzemként – ehhez olyan terméket biztosít, melynek minden előállítási és feldolgozási fázisát kiváló szakemberekkel a legnagyobb odafigyeléssel végzi, azzal a céllal, hogy mind a gluténérzékeny, mind az egészségtudatos fogyasztók legnagyobb megelégedésére szolgáljon a garantált minőség megtartása mellett!”

Gluténmentes, hántolt és tisztított egész zabszemekből készül a natúr prémium zabpelyhünk. A prémium termék különlegesen ropogós, nagy szemű pelyhekből áll. 100%-ban Magyarországon termesztett. A termék hozzáadott adalék mentes. Termékeink – a vetőmag földbe juttatásától, saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig – szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek. A keresztszennyeződések megakadályozására speciális technológiát alkalmazunk. Az alapanyagot és a késztermékeket saját és külső akkreditált laboratóriumban folyamatosan vizsgáljuk és ellenőrizzük

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Fogyasztható müzliként tejben és joghurtban elkeverve.  Friss, illetve aszalt gyümölcsökkel és különféle magokkal keverve ízletes. Panírban felhasználva extra ropogós bundát készíthetünk. Kekszek sütésénél ropogós kérget képez, kevésbé morzsálódik. Sós és édes sütemények készítésénél is könnyedén alkalmazható. Zöldségekkel, húsokkal is jól variálható.

ÖSSZETEVŐK
Energia
Zsír
Szénhidrát
Fehérje
Rost
1702 kJ / 406 kcal
7,2 g amelyből telített 1,4 g
53,8g amelyből cukor 0,7g
13,1g
10g
0,01g
Tárolási útmutató: száraz, hűvös helyen tartandó.
Minőség megőrzési idő: a gyártástól számított 12 hónap.