Rólunk

csakamikellszeged_bolt_vadász_utca

Örülünk, hogy Te is benéztél hozzánk, ha máshogy nem is, de így, az internet hullámain keresztül! Végre így mindenki körbe tud kicsit nézni az “üzletben” és reméljük, hogy így is átjön az élmény, melyet adni igyekszünk oly serényen. Bemutatkozásnak egy sokak számára ismert szöveget választottunk, ami talán a leginkább összefoglalja, kik is vagyunk. Annyi mindent lehetne ide leírni ezen kívül is… Szívünk, lelkünk benne. Átadjuk olvasásra szeretettel az egyik legelső facebook-os bejegyzésünket.

Kukucs, itt vagyunk! El sem hiszitek, mióta várjuk ezt a pillanatot, hogy beköszönhessünk hozzátok! Az utóbbi időszak eszméletlen zsúfolt és kemény volt számunkra, de már látjuk a végét!
Jaj, hogy nem beszéltünk arról, hogy minek is látjuk a végét?! Sajnálom, ez is csak annak köszönhető, hogy ezer felé járnak még a gondolataink.

Szóval szeretnénk bemutatni Nektek azt a kis csodát, amit mi (hiszen többen is vagyunk) megálmodtunk Nektek/Nekünk! Hiszen ez a hely leginkább értünk, a környezetünkért lesz, na meg persze azért is, hogy a vásárlást újra személyessé és örömtelivé varázsolja.
Csomagolásmentes üzlet leszünk, 

de nem is akármilyen!✅♻️

Baráti társaságként fogtunk össze az induláshoz és egyengetjük ennek a kis üzletnek az útját. Évek óta mindannyian próbáljuk minél inkább a zero waste felfogás alapján élni az életünket és tenni is azért, hogy földünk kicsit fellélegezzen. Tudom, kicsit sablonosan hangzik és most ez nagyon menő, de végre egy olyan hullám érkezik, ami mellé szívesen beállunk! Annak pedig kifejezetten örülünk, hogy egyre több az ilyen üzlet! Örülünk, ha egyre többen gondolkodnak hasonlóan mint mi, hiszen nagyobb lesz a választék, kevesebb szeméttel. Ez ilyen egyszerű. Térjünk ki kicsit a megálmodókra, segítőinkre, akik úgy gondolták érdemes részt venni boltocskánk megszületésében. Csapatunkban megtalálható a tudatos táplálkozás elhivatott képviselője, a hagyományos és gluténmentes cukrászat szakértője, gasztro blogger, kávémániás szakorvosjelölt, hobby kozmetikum és szappankészítő, marketingmániás jógabajnok, profi fotós, komoly üzletember és még sorolhatnám. Tehát az az igazi baráti társaság!

csakamikellszeged_kotyogós_kávézda
csakamikellszeged_csapatunk

Választékunkat különös gondossággal alakítottuk ki. Elsősorban azt tartottuk szem előtt, hogy ami bekerül a kínálatba ne érkezzen messziről, megoldható legyen a tárolása, illetve ami még nagyon fontos volt, az az hogy gluténmentes legyen! Igen, most hangzott el a legfőbb kulcsszó, a gluténmentesség. Bemutatom Szeged első, kizárólag gluténmentes csomagolásmentes üzletét, a csakamikell-t!

Csapatunk

Dóri
Enikő
Sanyi
X